Известие

Collapse
No announcement yet.

Огледала за 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, стъклата на огледалата от БМВ 5-ца са много добри и дават добра визия. Пък и много лесно се крадяли хехехе да ама е верно. На съдружника ми му свиха и двете, баси да беше ми ги дал....

Мисълта ми е че стават на 155 без преправяне, а имат и подгряване.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Искам да питам колегите по темата ...

Огледала от Алфа 145/146 , ще паснат ли на нашите 155ци ? Някой да знае нещо по въпроса ?

Че вече и дясното огледало ми счупиха ... писна ми с това лепене ... искам едни ш**ани огледа които да могат да се пребират нормално и които да не ги лепя ...

Поздрави.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
      AR 155 2.0 16v SUPER
      Toyota Corolla 2014 S Premium
      Moskvich 2140

Comment

Супер са си огледалата. Само шофьорското приближава много и като цяло на магистрала е удобно ама в града не.
        ИНаче дясно е добре.

Всеки който се качи да се вози при мен от дясно ме пита "Виждаш ли нещо на дясното огледало ? "
        "- Да защо"
        "- Защото и аз виждам на него"

НЕзнам сигурно е от позицията ми на стоене или де да знам от какво е но и аз като се кача от дясно се вижда почти идеално.
        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
          Супер са си огледалата. Само шофьорското приближава много и като цяло на магистрала е удобно ама в града не.
          ИНаче дясно е добре.

Всеки който се качи да се вози при мен от дясно ме пита "Виждаш ли нещо на дясното огледало ? "
          "- Да защо"
          "- Защото и аз виждам на него"

НЕзнам сигурно е от позицията ми на стоене или де да знам от какво е но и аз като се кача от дясно се вижда почти идеално.
          Огледалата от Фиат Типо стават най-безболезнено. Площа на стъклото е малко по-голяма, сгъват се и посват на отворите за закачане.
          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
          Автогаз сервиз-
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от Madjo Покажи съобщение
            аз на моите им свалих капаците и ги пръснах с едно спрейче от 5 лв., само дето не нацелих цвета
            ама пак ще ги пръсна като се наканя и си намеря точният цвят
            Може ли някой колега от форума да обясни как точно става това - имам превдвид свалянето на капаците?
            Питам защото аз имам 2 бр. счупени огледала, но ако знам как да ги разглобя, ще мога от двете да си сглобя едно читаво.
            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Зад огледалото в ъглите има винтчета звезди. Също така има едно/ако не е счупено/ малко което се намира отдолу при основата на огледалото, но се вижда само при вдигнато огледало. Гледаш към капачката/в основата и/ от страната на вратата. Като ги развиеш дърпаш капачката обратно на основата щото има щипки.
              Ето ти две снимки ако можеш да се ориентираш:
              Attached Files
              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
              Автогаз сервиз-
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Моля за помощ ...
                Някой да знае и да ми обясни на кратко как се сваля стъклото на огледалото на нашите 155ци ? Искам да разделя стъклото /с ел-а/ от металния корпус.

Благодаря предварително.

AR 155 2.0 16v SUPER
                Moskvich 2140

Comment

колега огледалото се сваля не много лесно но не е и мисията невъзможна както съм чел из форума, че е залепено залепено е ама с едно нещо подобно на двойно залепящо хартиено тиксо, та идеята е следната прибираш огледалото в най горна или най-долна позиция(упражнението става след свалянето на огледалото от колата и откачането на всички видове кабели) и с една средно тънка права отверка надигаш двете чопчета който ще се открият пред теб надигаш ги лекичко и пъхаш отверката в процепчето и леко по леко ще го отлепиш ако те притеснява нещо обърни огледалото обратно и го отлепи и от другата страна и пак с отверката ама без да напъваш джамлатската, а ако нещо евентуално се счупи звънкай ми на 0888 620029 или най добре пусни СМС щото на непознати номера не вдигам и ще ти пратя свалено огледало щото на мен не ми трябва подарък само че не е с подгряване а имам и дясно цяло огледало с подгяване на някои ако му трябва само че то е малко мммм ами трябва да се помисли за монтажа му а иначе аз мойте двете огледала ги взех по 5 лв парчето от една морга тука и между другото има цяла 155- 2.5 дизел за части само главата и липсва двете леви дръжки и хихихи двете огледала та ако някой има нужда от нещо пищете смс-и на посочения по горе номер за частите колкото излязат толкова щото обикновенно ги продават на килограм а не на брои слагам и бележката отфирмата в колета
                  Last edited by Rider_alfa155; d.m.y г., 18:15.
                  sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                  Suzuki GSXR 750 W настоящ
                  Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

За разглабянето - правил съм го преди години, има го в раздел "Технически справочник"

За сгъването при леко чукване, което беше споменато горе - регулира се, много е важно да не е натегната гайката на сгъвката, че иначе се чупи и отиваме в началото на темата Не помя обаче от коя страна беше тази гайка и дали трябваше да се свали огледалото, за да се регулира - струва ми се, че при свален капак се виждаше, ама...

Last edited by bass; d.m.y г., 10:18.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Благодаря Ви много колеги за ценната информация.
                      Ще видя, може неделята да седна да се пробвам. Ще ви напиша после какво съм творил

Поздрави

AR 155 2.0 16v SUPER
                      Moskvich 2140

Comment

Колеги имам ляво без екстри със счупена метална стоика.Стъклото е здраво както и капака.Ако някой има интерес за бартер за дясно че моето дясно няма капак може да сглобим нещо.Принципно търся само капак за дясно огледало може да е със счупена стойка както и без стъкло....
                        За контакти 0894/254564 Наско от Пловдив съм
                        Lancia Lybra 1.9 JTD 105

Comment

Първоначално публикувано от Наско Покажи съобщение
                          Колеги имам ляво без екстри със счупена метална стоика.Стъклото е здраво както и капака.Ако някой има интерес за бартер за дясно че моето дясно няма капак може да сглобим нещо.Принципно търся само капак за дясно огледало може да е със счупена стойка както и без стъкло....
                          За контакти 0894/254564 Наско от Пловдив съм
                          Мисля, че от моите опити ще ми остане един капак десен , мога ти го пратя. Ще видя какво ще стане , и ще пиша тука.

Поздрави.

AR 155 2.0 16v SUPER
                          Moskvich 2140

Comment

Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
                            За разглабянето - правил съм го преди години, има го в раздел "Технически справочник"

За сгъването при леко чукване, което беше споменато горе - регулира се, много е важно да не е натегната гайката на сгъвката, че иначе се чупи и отиваме в началото на темата Не помя обаче от коя страна беше тази гайка и дали трябваше да се свали огледалото, за да се регулира - струва ми се, че при свален капак се виждаше, ама...

за натягането и отпускането на гайката не е необходимо свалянето наогледалото а само външния капак гайката е точно в основата на стойката така че.... само че за натягане и отпускане на въпросната гайка се иска или много тъничък ключ 19 тънък в смисъл изпилен странично по външнат ачаст или разкачане на кабелите които са за управлението на самото огледало и от там с гидорията и камък 19 иначе .... малко трудно
                            sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                            Suzuki GSXR 750 W настоящ
                            Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Първоначално публикувано от tonimeer Покажи съобщение
                              Мисля, че от моите опити ще ми остане един капак десен , мога ти го пратя. Ще видя какво ще стане , и ще пиша тука.

Поздрави.
                              Пращай!!!Ако се сдобия с десен капак ще подаря на някой колега моето огледало!

БТВ имам една дроселна клапа от стария колектор ако на някой му требва да сФирне
                              Lancia Lybra 1.9 JTD 105

Comment

по софииските морги струват около 60/70 лв парчето ама трудно се намират. преди месец обиколих доста морги по тази причина и ми казаха че за 155 се купуват моментално огледалата и дръжките на вратите. по-добре следете обявите за 155 на части от провинцията. тези които намерих ми излязоха 60 лв двете/съвсем здрави/+10 лв доставка по куриер+5лв черен спрей
                                155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

Working...
                                X